top of page
co 2019.JPG

Ik ben opgeleid tot psycholoog op de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb vele jaren gewerkt in de GGZ. Deze opleiding heb ik aangevuld met post HBO dans, NLP diploma's en de Mindfulness trainer opleiding.Vanaf 2016 werk ik als praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk en ondersteun mensen op psychisch vlak.

Dans helpt mij zelf op persoonlijk vlak. Ik heb diverse dans-opleidingen en workshops gevolgd bij Nederlandse en internationale (5 ritme) docenten. Juni 2009 heb ik de opleiding bewegingsexpressie van de Fontys dansacademie afgerond. Bij Francien van de Wiel (Tridance) heb ik in 2012 de jaartraining Lichaamsgericht coachen met veel plezier gevolgd. 

Vanaf 2008 geef ik les aan diverse 'dansers'. Momenteel geef ik open lessen voor iedereen die wil dansen.

Ik vind mijn inspiratie in het leven en in de vele mensen die ik ontmoet op de dansvloer of buiten de dansvloer. In de dans kan ik mezelf uiten en voel ik wat er in me leeft. Dansen heeft me vrij en zacht gemaakt. Door te dansen ervaar ik de schoonheid van mijn leven. Ik dans met heel veel plezier, op mezelf en in contact met anderen.

Elke stap die ik op de dansvloer zet, geeft me vertrouwen in elke stap die ik in mijn leven zet. Ik vind het fijn om met allerlei verschillende mensen te dansen. Het maakt niet uit of je veel ervaring of weinig ervaring hebt, groot of klein bent of uit een ander deel van de wereld komt. Ik ontmoet je graag in de dans.

ABOUT ME

Co Wildeboer Schut


FREE YOUR MIND AND DANCE | FYMAD
is passie voor dans: dansexpressie, mindful bewegen, dans events, wereldmuziek dj. Sinds 2010

 


​

bottom of page